Jopas on aikaa vierähtänyt edellisestä emännän kirjoituksesta - niin piti aloittaa säännöllinen kuulumisten kertominen..

Multakirsuille kuuluu joulukuulla 2010 sekä erittäin ikäviä että erittäin mukavia asioita.

Multakirsun Muusa (16.7.2007-1.12.2010) menehtyi rutiinileikkauksessa komplikaatioon. Perhe on onnellinen jokaisesta hetkestä, jona suloinen Muusa ilahdutti heitä. Voimahaleja sinne.Kiitos kaikille osanotosta ja myötätunnosta suruun.

L-pentue syntyi 27.10.2010: 4 urosta ja narttu. Pennut ovat löytäneet uudet kodit, joihin ne lähtevätkin jo ensi viikonloppuna. Kyselyitä tuli NELISENKYMMENTÄ! SUUUURI kiitos kaikille mielenkiinnosta matalanprofiilin multakirsuja - pirkanmaalaisia patukkarusseleita kohtaan!

Pohdin taas monelta kantilta sijoituskoiraa- urosta tai narttua - tässäkin pentueessa. Päädyin siihen, että myyn kaikki pennut ja luotan siihen, että halutessani saan käyttää jotakuta uroksista tai liisata narttua tai ostaa mahdollisista jälkikasvuista pennun tulevaisuudessa halutessani. Leasing-sopimus on enemmän näköiseni tapa sijoittamiseen verrattuna muutenkin vastaisuudessa - myymisen lisäksi.

Vuodelle 2011 on suunnitelmissa pentue Taralle ja Ricolle (Mindura Outback Gem & Multakirsun Magicmiracle).
 

 
Multakirsun Lumipentue 7-viikkoisena