Itsenäisyyspäivää vietetään odottavissa tunnelmissa. Takamaan Timantti ja Maaginen Ihme treffasivat kasvattipäivillä 8.10 ja tuloksia odotellaan hetkellä millä hyvänsä .

Syntymässä olevan pentueen isä Multakirsun Magicmiracle "Rico" on hienosti tänä vuonna saavuttanut agilityvalion arvon. Hurjasti onnea Ricon perheelle ja ohjaaja Marjalle :))!!

Pentueeen emä on Australiasta lähtöisin oleva Mindura Outback Gem "Tara", joka myös kisaa agilityssä, 2-luokassa tällä hetkellä ja on osoittautunut toimivaksi myös keinoluolilla, käyttövalioitumisesta puuttuu enää A-tulos.

Molemmat vanhemmat ovat saaneet näyttelystä arvosanan erinomainen. Taralla on saavutuksena myös lukuisia luokkasijoituksia, yksi serti, kolme varasertiä ja kolme cacibia. Tulevan pentueen molemmat vanhemmat on silmä- ja polvitarkastettu, vanhemmat on myös PLL-geenitestattu puhtaiksi.

   

Multakirsun Lumipyry "Urho" on aloittanut näyttelyuransa todella upeasti. Ensiksi terriereiden epävirallisessa näyttelyssä Heinolassa Urho oli paras russelinpentu ja sitten ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään Jyväskylän kv:ssa Urho räjäytti potin ollen JUN ERI, JUK1, SA, PU1, SERTI & ROP. Paljon onnea komeasta voitosta Urholle ja nuorelle handleri-Almalle :))!!

            

Rokin perheelle vauvaonnittelut!

Ja lopuksi kuvia Clarasta ja Murusta elokuulta :).